Semester behöver inte betyda drinkar varje dag

Idag är det väldigt många som startar sin semester resan på flygplatsen med en massa alkohol. Det spelar ingen roll att klockan kanske är 04:45 på morgonen, det sitter alltid herrar, damer, ungdomsgäng med sina öl, sina glas vin, sina jäger och så vidare. Det skålas in att man ska på resa. Sedan är det väldigt många som sedan fortsätter sin semester i samma anda. Det är en massa alkohol ombord på planet och sedan även på själva resmålet. En del väljer all inclusive där det är obegränsat att hämta dryck. Nu säger jag inte att alla dricker varje dag eller en massa varje dag, men det är många som gör det, tyvärr.

Upplev äventyr

Om man vill åka på semester och inte dricka en massa alkohol så är det inte fel att åka på en resa fylld med äventyr. Då hinner man inte ens tänka på att man är sugen på en drink. En resa till Peru med IncaTours är ett bra exempel. Då är dagarna fullspäckade med aktiviteter att göra. Vill du boka en resa till Peru, besök inca.se. De har även en massa andra trevliga resor.

Njut av annat

Visst kan det vara ok med en öl eller ett glas vin till maten, men dricker man sig redlös varje dag och kväll så missar man ju en hel del av sin resa. Det är bättre att satsa på att njuta av andra saker istället för alkohol.

26 Mar 2019